De speciella detaljerna

När vi arbetar med homestaging och inredning så gillar vi att arbeta utifrån en grund som ger oss mycket utrymme och intressanta infallsvinklar. Det är faktiskt svårare än vad det låter, för många gånger så har människor väldigt speciella inredningsgrunder, vilket kan göra det svårt att få inredning att dels hänga ihop och dels eventuellt locka köpare av hemmet. Det är en utmaning, men vi brukar kunna hitta de där lösningarna som bäst kan representera hemmet, oavsett om det handlar om att få en bild av hur det kan vara eller om det ska vara inredning som passar en viss typ av människa. Det är riktigt kul och utmanande, men ibland uppskattar vi verkligen de där tillfällena när grunden är så perfekt att vi nästan kan leka.

Tänk på grunderna

När vi pratar om grunderna så är det själva materialet i väggar, tak och på golv som vi menar. Här ingår dessutom köksinredningen, med skåp, maskiner och vitvaror. När den här är av yttersta klass så kommer ni att se ett par inredningsarkitekter som har väldigt roligt. Genom våra år så har vi lärt oss vilka miljöer som är lättast att inreda och möblera, på samma sätt som vi har insett vad som är svårt. När det kommer till de lätta platserna i ett hem så är det framför allt sovrum och vardagsrum som enkelt och snabbt kan sättas ihop till en vacker och trevlig helhet. Här behövs det oftast inte speciellt mycket för att man ska kunna hitta den rätta känslan snabbt. Men det är en helt annan sak med badrummet.

Våra svenska badrum ser verkligen annorlunda ut från hus till hus. Vissa kör stenhårt på plastmattor och våtrumstapet, medan andra älskar att använda sig av kakel, klinkers och mosaik. Badrummen följer ju dessutom trender, och en stark trend som varit gällande i många år är de avskalade badrummen med svart och vitt kakel. Det tycker vi är ganska tråkigt. Det absolut bästa badrummet för oss att inreda är ett badrum som blandar lite olika stilar. Vi ska inte ljuga med att säga att vi inte gillar kakel – det gör vi, bara det används sparsamt, smart och i rätt kombinationer. Det som många glömmer i badrummet är de speciella detaljerna, och det är här vi menar mosaik. Med mosaik kan man verkligen skapa en grund som är lekfull och samtidigt elegant. Det är den typen av grund som vi älskar allra mest.

Av den här anledningen skulle vi vilja att ni alla tänker på era egna grunder. Hur ser det egentligen ut i era rum? Många förändringar går ganska snabbt att göra, men ska du ge dig på badrummet så kommer det ta tid och det kommer också att kosta. Men tänk på att du kommer att höja värdet enormt, och med en bra inredning för visning så kommer du få ett riktigt bra badrum. Är du sugen på att kolla häftig mosaik så är det kakelgallerian.se som du ska använda dig av!

mosaic-1637764_640

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *