Homestaging i hus

Ytterligare en visning är avcheckad, och det här uppdraget handlade om ett sovrum och ett vardagsrum i ett hus. Eftersom vi kan skräddarsy våra tjänster till kundernas önskemål så händer det ibland att vi får i uppdrag att till exempel homestaga enstaka rum istället för hela bostaden. Det kan exempelvis vara så att kunden har ett vackert och nyrenoverat kök men vill att vi ska hjälpa till att piffa upp resten av rummen.

I det här fallet var det alltså ett sovrum och ett vardagsrum, och när det gäller vardagsrummet så valde i samråd med kunden att använda oss både av befintliga möbler och av våra egna. Det som framförallt behövde bytas ut var soffan som under några år med småbarn hade fått mindre trevliga fläckar som inte gick att dölja på ett bra sätt. I ett hörn av rummet skapade vi en myshörna med en fin lampa och stora kuddar och sittsäckar. Vi ställde också ut lite färska snittblommor, ljuslyktor med levande ljus och lite annat småpiff.

1

I sovrummet bytte vi ut sängen. Sängen är en sak som man ska vara noga med på visning, för man vill absolut inte att det ska kännas som att man klampar in i någon annans privata sovrum. Sängen ska vara neutral och bäddad som på ett hotell. Vi valde att använda en av våra Trademax sängar. Den är väldigt snygg samtidigt som den både känns neutral och lyxig. Det är en kontinentalsäng med sänggavel och nackkuddar, och den gjorde sig perfekt i sovrummet. När man homestagar gäller det ju inte enbart att plocka fram snygga möbler, utan att kunna plocka fram snygga och passande möbler och att veta hur man ska arrangera dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *