Homestaging i lägenhet

Nu har vi haft ännu en lyckad visning, och den här gången handlade det om en lägenhet som skulle säljas. Man skulle kunna beskriva lägenheten som liten men naggande god, för den var väldigt liten till ytan (en etta med ett litet kök) men hade samtidigt väldigt många möjligheter. Lägenhetsinnehavaren hade bland annat byggt ett sovloft för att frigöra mer yta, och det gjorde verkligen mycket för lägenhetens utseende. Det blev inte bara ett sätt att få undan sängen utan också ett väldigt spännande inslag i rummet som gav lägenheten karaktär.

Vårt uppdrag i lägenheten blev således att på bästa möjliga sätt inreda resten av lägenheten. När det gäller en så pass liten lägenhet vill man förstås visa på att det går att göra mycket med det utrymme som finns. Man vill inte att spekulanterna ska känna sig begränsade av storleken, utan att de ska se hur många smarta lösningar som finns i ett boende som också har många fördelar. Det är ju till exempel billigare att bo i en liten lägenhet, och man behöver inte städa lika stora ytor! Vad man ser som fördelar är förstås upp till var och en, men vi vill visa en bild och ge spekulanterna chans att fortsätta att bygga på den bilden i sina egna tankar.

Vi valde bland annat att skapa en liten men fullt fungerande arbetsplats där man kan betala räkningar, arbeta, surfa, plugga eller vad man nu vill. Dessutom skapade vi en myshörna med teve, en liten soffa och stora kuddar och sittkuddar för de gånger man är fler som ska få plats. I köket frigjorde vi plats genom att ställa dit ett compact living-bord med stolar som går att skjuta ända in under bordet. Det gäller alltid att hitta rätt lösningar för rätt bostad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *