Hungrig på jobbet

Homestaging och inredning är någonting som kan ta lång tid, mycket lång tid, beroende på hur stor lägenheten eller huset är. Det gör att det kan vara svårt att få i sig ordentligt med mat; mot slutet av dagen kan man vara både ordentligt hungrig och lite trött. Som en följd av detta är risken stor att man som inredare gör ett sämre och sämre arbete ju längre dagen lider, vilket givetvis inte är acceptabelt. Kunderna har rätt till en förstklassig inredning eller homestaging: det är ju det de betalar för, och de betalar väl!

Det gäller alltså att hålla sig pigg hela dagen vilket inte är det lättaste. Ett trick som vi har kommit på är Nutrilett bars, en sorts mellanmål med olika goda smaker som choklad och liknande. Men det rör sig inte om godis, utom om näringsrika mellanmål. Lätta att ta med sig och går snabbt att äta, samtidigt som de mättar och ger energi. Helt enkelt perfekta för oss och gör att vi kan hålla ångan uppe och vara på topp mentalt hela dagen. Nämnde vi att de är mycket goda också? Som att äta godis men utan att behöva få några skuldkänslor för den sakens skull.

bar

Vi har faktiskt till och med anslagit en del av vår budget för att köpa in olika Nutrilett-produkter. Det är ingen större post, men definitivt en post som gör skillnad och hjälper oss att utföra vårt arbete på bästa möjliga vis och därmed gör så att våra kunder blir så nöjda som är möjligt. Väl värt pengarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *