Nytt ärendehanteringssystem

På Bröderna Arvidsson strävar vi ständigt efter att bli bättre. Vi är ett litet företag på en tuff marknad och det gäller att ligga på topp för att nå ut. Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss och därför är det också väldigt viktigt hur vi hanterar ärenden. Nu har vi precis börjat använda ett ärendehanteringssystem från AM Hultdin Systems AB och vi tycker att det fungerar väldigt bra. Det gör det enkelt för oss att hantera ärenden och med hjälp av programmets inbyggda rutiner och processer får vi kontroll på avvikelserapporter, egenkontroller och förbättringsarbete. Väldigt smart tycker vi!

Man vill ju inte gärna skriva om reklamationer och kundklagomål, men för oss är det viktigare att visa att vi tar de här bitarna på allvar och att vi ständigt jobbar med förbättring istället för att försöka framställa oss själva i så god dager som möjligt. Alla företag hanterar det här, det är bara det att vissa sopar det under mattan. Nu vill vi inte att ni ska tro att vi får en massa klagomål, för så är inte fallet, men när vi får klagomål av olika anledningar så tar vi det på största allvar och skapar rutiner som gör att misstagen inte upprepas.

Vi tror att ärlighet varar längst och att ett transparent företag som inte har något att dölja skapar de viktiga förtroendena som gör att kunderna blir våra ambassadörer. Vår strävan att bli ännu bättre är en ständigt pågående process! Ta gärna en titt på AM System om ni också behöver ett bra ärendehanteringssystem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *