Om oss

5

Bröderna Arvidsson har funnits sedan 2011 och har under åren hjälpt många nöjda kunder att inreda och att homestaga inför försäljning. Vi håller till i Göteborg och tar emot uppdrag i hela Göteborgsområdet inräknat Kungälv, Lerum, Landvetter och Kungsbacka.

Några ord om inredning och homestaging
Man skulle kunna säga att intresset för inredning har funnits lika länge som vi haft hem att bo i. Längre tillbaka handlade det kanske mer om att hemmet skulle vara praktiskt snarare än vackert, men inredning har definitivt en stor plats i vår historia och även om tanken på vad som är vackert har varierat mellan tidsåldrarna så har syftet alltid varit detsamma: vi vill ha det fint omkring oss.

På Bröderna Arvidsson har vi stor erfarenhet och kunskap kring inredning. Vi är också väldigt bra på att matcha rätt inredning med rätt person. Vi vet vad som är modernt just nu, vi har koll på olika stilar och vi blickar lika mycket tillbaka när vi hämtar inspiration som framåt eftersom vi anser att det är viktigt att både ha kunskap om det som redan finns och att ständigt hålla sig uppdaterade på framtidens nyheter.

Det handlar om att skapa en inredning som passar för ändamålet, och samma sak kan man säga om homestaging. I förhållande till hur länge inredning har haft en naturlig plats hos mänskligheten så är homestaging ett väldigt nytt påhitt. Visst har man alltid haft det fint och städat i bostäder som ska säljas, men att homestaga är mycket mer än så.

Homestaging innebär att man visar bostaden från sin allra bästa sida och på ett sådant sätt att spekulanter kan skapa sig en uppfattning om hur det vore att själv bo där. Det gör man till exempel genom att ställa fram fräscha och moderna möbler, hålla inredningen ganska minimalistisk och inte visa för mycket av den nuvarande ägaren.

Man bör plocka bort allt för personliga saker som till exempel familjeporträtt, och när det gäller till exempel sängarna ska de ha rena, neutrala lakan och vara exemplariskt bäddade. Spekulanterna vill nämligen inte se sig själva sova i någon annans säng, för det kan ha motsatt effekt. Å andra sidan säljer ett hem som är helt omöblerat sämre, så det gäller att hitta den där perfekta balansen, och det är där vi kommer in i bilden. Vi vet av erfarenhet hur man visar en bostad på allra bästa sätt!