Piffa till med textiler

gardinNär vi inreder och homestagar tycker vi om att använda oss av mycket textilier. Dels gör det en bostad mer hemtrevlig eftersom det blir ”mjukare” och även dämpar ljud lite, och dels är det ett enkelt sätt att piffa till inredningen. Har man en neutral inredning som bas, det vill säga väggar och möbler i ganska neutrala färger, så kan man enkelt sätta färg på den med textilier. Dessutom är det då också enkelt att byta färg utan att behöva måla om eller köpa nya möbler.

Med textiler menar vi exempelvis gardiner, mattor, plädar, kuddar, överkast och handdukar. Har man ett badrum som går i vitt och grått kan man sätta ett färgtema med handdukar, badrumsmatta och duschdraperi och sedan förstärka det med mindre saker som tvålpump, ljuslyktor och annat. Att bara ändra dessa saker från exempelvis blått till gult kommer att förändra hela badrummet. Det krävs ingen renovering, det är billigt och det är enkelt.

Idag handlar många på nätet eftersom utbudet är mycket större där. En sida som är en favorit hos oss är Textilgallerian. De har många olika tyger och gardiner, och man kan enkelt måttbeställa gardiner. Dessutom har de massor av mattor, handdukar, sängkläder, kuddar och även mycket roligt för barn som till exempel tyger med Nalle Puh, Angry Birds och prinsessor från Disney. Ett bra tips om man vill involvera barnen i inredningen är att låta dem välja vilka gardiner de vill ha i sina rum. Karaktären från favoritfilmen finns säkert som mönster på tyg, och när barnet får en annan favorit är det enkelt att byta gardiner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *